Is uw website onvoldoende zichtbaar in Google? Staan uw concurrenten wel op hoge posities in zoekmachines? Dan is de kans groot dat uw website niet voldoende is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft als doel een website zo hoog mogelijk te laten eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines. Met als gevolg dat meer relevante bezoekers uw site bezoeken.

Het resultaat van zoekmachine optimalisatie:

  • Meer relevante bezoekers op uw website.
  • Alle pagina’s op uw site kunnen door Google gelezen worden, behalve pagina’s waar u dit niet van wilt.
  • Vindbaarheid voor nieuwe zoektermen: nieuwe kansen op nieuw verkeer.
  • Meer omzet door meer geïnteresseerde bezoekers op uw site.

Webbb is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor Google. Bij het optimaliseren richten we ons op een aantal factoren:

Technische Optimalisatie

Zoekmachines hechten grote waarde aan de degelijkheid van een website. Het gebruik van kwalitatief goede code en het volgen van technische standaarden en richtlijnen zijn in dit kader essentieel. Webbb zorgt dat uw website technisch optimaal wordt ontwikkeld hetgeen helpt bij het behalen van betere zoekresultaten.

On-site optimalisatie

Linken uw pagina’s binnen uw site wel op de juiste manier? Een goede interne link structuur draagt bij aan de ranking in Google. Wij bekijken of de link structuur optimaal is, en of er geen gebroken links zijn.

Off-site optimalisatie

Een link van een relevante kwalitatieve website naar uw site telt voor Google als een stem. Het is dus zaak om zoveel mogelijk kwalitatieve en relevante links te krijgen. Dit proces is misschien wel een van de belangrijkste instrumenten binnen zoekmachine optimalisatie. Wij kunnen een linkbuildingstrategie ontwikkelen en zorgen dat uw site de juiste links krijgt.

Analyse

De resultaten van een SEO campagne worden door Webbb doorlopend gemonitord en geanalyseerd. Hierdoor krijgen we een helder beeld van de resultaten, vorderingen en nieuwe kansen. We maken gebruik van het programma Google Analytics, waarin u zelf ook toegang krijgt. Op die manier heeft u ook zelf te allen tijde toegang tot de resultaten en vorderingen van uw SEO campagne.