Webdesign is meer dan alleen een mooie vormgeving. Natuurlijk is een attractief ontwerp een goede start, maar er komt meer bij kijken. Een goede ontworpen website is goed toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor haar doelgroep. De bezoeker wordt verleidt om de gewenste acties te ondernemen, zoals bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier, of het bestellen van een product.

Uw website is vaak de eerste indruk die uw doelgroep van uw organisatie krijgt. Het is dan ook essentieel dat uw site direct de juiste indruk achter laat en bezoekers omzet in klanten.

Het ontwerp van uw site speelt hierbij een zeer grote rol. Ondersteunt het design de kernwaarden en identiteit van uw organisatie? Kunnen uw bezoekers makkelijk hun weg vinden door uw site? Worden zij door het ontwerp geholpen om de juiste acties te ondernemen?

Professioneel webdesign maakt van uw website een effectief marketingcommunicatie instrument dat de bezoekers van uw website omzet in klanten.

Webbb is gespecialiseerd in het ontwikkelen van goed presterende kwalitatieve websites. Bij het ontwerpproces stellen wij uw doelgroep en uw marketingdoelen centraal om tot een professioneel resultaat te komen dat aansluit op de uitstraling van uw organisatie.